Werken bij GoodSafe

Start jouw beveilingscarrière bij GoodSafe

Join het team van Goodsafe  

dots2

Bepaal zelf waar en wanneer je werkt

Icon Image

Stap 1

Neem contact met ons op

Icon Image

Stap 2

Persoonlijke kennismaking

Icon Image

Stap 3

Aan de slag!

Zo werkt het

1

Neem contact met ons op

Bij GoodSafe begint alles met het aanmelden of contact opnemen. Of je nu een ervaren beveiliger bent, op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of nieuw bent in de beveiligingssector, wij staan klaar om je te helpen. Je kunt je eenvoudig aanmelden via ons online formulier of direct contact met ons opnemen.

2

Persoonlijke kennismaking

Na je aanmelding of het eerste contact plannen we een persoonlijke kennismaking in. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en bespreken we jouw vaardigheden, ervaring en carrièredoelen. We kijken ook naar welke beveiligingsfuncties het beste bij jou passen.

3

Aan de slag

Als je een match bent voor een klus, kun je direct aan de slag. Nadat je hebt gewerkt word je binnen één dag uitbetaald! Wij regelen de administratie voor je, zodat jij kan doen waar je goed in bent.

Waarom werken bij goodsafe?

01
Icon

Vrijheid

Als freelancer heb je de vrijheid om je eigen baas te zijn, je eigen projecten te kiezen, je werklocatie te bepalen en je werkschema aan te passen. Het stelt je in staat een evenwicht te vinden tussen werk en privéleven, en je professionele groei in eigen handen te nemen. 🚀🌟

02
Icon

Goed uurloon

Een hoog uurloon komt voort uit schaarste van jouw specifieke expertise en de waarde die je levert aan klanten. Het beloont je voor je vaardigheden, inzet en het oplossen van complexe problemen, waardoor je financiële onafhankelijkheid kunt bereiken. 💼💲📈

03
Icon

Snelle betaling

Je kunt betalingen ontvangen zodra je project is voltooid, waardoor je financiële flexibiliteit krijgt en gemakkelijker aan lopende uitgaven kunt voldoen. Geen lange wachttijden, snel beloond worden voor je inspanningen! 💳💸🚀

04
Icon

Grote evenementen

Bij GoodSafe werk je op leuke en diverse evenementen. Van concerten tot sportwedstrijden en festivals, je speelt een cruciale rol in het waarborgen van veiligheid en geniet van een dynamische werkervaring vol spanning en plezier! 🎉👮🎶

05
Icon

Ondersteuning en advisering

GoodSafe biedt uitstekende ondersteuning en advisering aan zijn medewerkers. Het geven van grondige trainingen, regelmatige feedback en begeleiding om de vaardigheden te versterken. Zo kunnen medewerkers met vertrouwen en professionaliteit hun taken in evenementenbeveiliging uitvoeren. 👍📚👷‍♂️

06
Icon

Team

Het team van GoodSafe is een hechte groep professionals in evenementenbeveiliging. Ze zijn goed opgeleid, ervaren en toegewijd aan het waarborgen van veiligheid op evenementen. Samenwerking en een proactieve aanpak staan centraal, wat resulteert in een veilige en plezierige ervaring voor zowel klanten als bezoekers. 🤝👨‍👩‍👦‍👦🔒

FAQ

Veelgestelde vragen

Als je via GoodSafe in de evenementenbeveiligingsbranche werkt, geniet je van diverse voordelen. Je hebt de mogelijkheid om op verschillende evenementen te werken, wat zorgt voor een gevarieerde werkervaring. Daarnaast bieden we flexibele werkuren, zodat je je werk kunt afstemmen op je persoonlijke behoeften. Je kunt je vaardigheden en kennis verder ontwikkelen door te werken met verschillende klanten en evenementen. We bieden een competitieve vergoeding en moedigen professionele groei aan. Samenwerken in een teamgerichte omgeving en de kans op doorgroeimogelijkheden maakt het werken via GoodSafe nog aantrekkelijker. We bieden de nodige ondersteuning en begeleiding om jouw succes te vergemakkelijken.

Bij GoodSafe kun je na het voldoen aan een aantal vereisten meteen aan de slag! Allereerst is er een intake/kennismakingsgesprek nodig, waarin we jou beter leren kennen. Indien dit gesprek positief is kun je als servicemedewerker direct aan de slag na dit gesprek. Als je al in het bezit bent van een geschikte pas, kun je zelfs direct aan de slag als beveiliger. We hechten waarde aan ervaring en kwalificaties, en streven ernaar om onze medewerkers snel en efficiënt in te zetten op evenementen.

Bij GoodSafe beveiligen we een breed scala aan evenementen, zoals festivals, concerten, sportevenementen en zakelijke bijeenkomsten. We hebben ervaring in het beveiligen van zowel kleine lokale evenementen als grootschalige internationale evenementen. Ons team van beveiligers en servicemedewerkers zorgt voor een veilige omgeving en een soepel verloop van het evenement. We werken nauw samen met onze klanten om altijd de beste kwaliteit te leveren en aan alle voorwaarden te voldoen.

Alle beveiligers van GoodSafe zijn in het bezit van een blauwe evenementenpas OF een grijze pas. Ook voor de opleidingen kun je bij ons terecht.

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op deze pagina. Uiteraard kun je ons ook altijd per mail of telefonisch bereiken.

Onze werkwijze bij het plannen en inzetten van personeel voor evenementen is gestructureerd en efficiënt. We beginnen met het inventariseren van de klantbehoeften en selecteren zorgvuldig geschikt personeel uit ons pool van beveiligers en servicemedewerkers. Vervolgens stellen we een gedetailleerd plan en rooster op, waarbij we rekening houden met specifieke vereisten en instructies. Tijdens het evenement houden we nauw contact en monitoren we de voortgang om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Onze werkwijze waarborgt een professionele inzet van personeel en de veiligheid van het evenement.